SPICE UP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spice Up. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 19:10 Verassend teleurgesteld. De glasnoedels salade was saai. En de soep was ook niks speciaals. Heb vaker Thais gegeten, maar hier bestel ik liever niet meer.
17 feb 2024 om 23:00 Rode en groene curry waren lekker
29 jan 2024 om 9:25 Average delivery time is estimated to be 1 hr. My order got confirmed and then I got a delivery time. When I noticed this delivery time kept changing delaying my order. I had plans and needed to leave at a certain hour. It was annoying
29 jan 2024 om 8:54 It took 2 hours for the food to arrive.. the food was picked up after 1.30 hours ..the soup was really spicy ..really bad experience of the platform
28 jan 2024 om 21:21 The food was very good but we missed 2 portions of white rice (€7) we ordered with our soups.
4 jan 2024 om 23:14 Goed op smaak, lekkere pit erin. Altijd weer lekker! En soms moet je iets langer wachten, maar het is t wachten waard.
31 dec 2023 om 22:54 Lievelings eten! Lekker scherp en meer dan genoeg.
29 dec 2023 om 23:34 È stato un viaggio culinario intenso, breve si ma comunque molto intenso. Consigliato per quando fuori piove e fa sboro
20 dec 2023 om 19:17 Always good!
10 dec 2023 om 19:43 Heerlijk eten. Eten moest opgewarmd worden maar verder helemaal geen klachten. Bezorger was vriendelijk.
27 nov 2023 om 20:19 Delivery was quite slow. The pad Thai and chicken cashew were quite tasteless. Won’t order here again.
25 nov 2023 om 15:49 Eten was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.