SPICE UP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 824 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spice Up. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 2:02 Usually good food. But this time not so good. Ordered pad Thai kai
24 nov 2022 om 21:44 We order SpiceUp often, because price/quality is really good and the noodles usually awesome. This time the noodles were mushed up and not so nice. We ordered 6 different dishes, and it happened in at least 3 of them, so it wasn't a one-time thing.
14 nov 2022 om 8:09 Fantastisch eten
3 nov 2022 om 20:55 It's so delicious! And when you ask for spicier, it is "REALLY" hot haha
3 nov 2022 om 19:03 Altijd weer heerlijk ! Vaste prik, Spice Up stelt nooit teleur
23 okt 2022 om 22:46 Eten was smaakloos, waterig en niet te eten. Zeer teleurgesteld en niet voor herhaling vatbaar.
23 okt 2022 om 19:15 Ik had een vegetarisch gerecht maar mijn gebakken rijst smaakte naar vlees en was hierdoor ontzettend zout! Ook was de rijst erg plakkerig, dit is vaker gebeurt helaas.
17 okt 2022 om 10:06 De Tom kah kai die wij besteld hadden was behoorlijk nat. Jammer, de vorige keer dat wij besteld hadden was hij wel lekker
7 okt 2022 om 18:29 Eten was prima, maar weinig vlees en te veel groente voor wat je betaald
2 okt 2022 om 21:53 Lekker gegeten!
28 sep 2022 om 20:44 Het eten is top. De curry’s smaken goed en qua pittigheid goed te hebben. Ook de witte rijst is precies goed. Tot slot zijn de vis koekjes echt een aanrader!
17 sep 2022 om 16:07 The best food ever. I strongly recommend visiting in person and getting chief's specials